Nieuws

Algemene Ledenvergadering Crescendo

Op vrijdag 20 april vond de Algemene Ledenvergadering van Crescendo plaats waarbij drie belangrijke punten aan de orde kwamen: presentatie nieuwe productie, nieuw bestuur en drie prachtige jubilarissen.
Allerlaatste tickets "Het dagboek van Anne Frank"

De allerlaatste tickets voor "Het dagboek van Anne Frank" zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de balie van de Ruchte tijdens de kantooruren. Er zijn alleen reguliere tickets beschikbaar. Reserveren is niet mogelijk en op is op! 

Decor opgebouwd!

Zaterdag 28 oktober is 'Het Achterhuis' voor het eerst door onze decorploeg volledig opgebouwd. Zondag 29 oktober speelde de cast van onze productie 'Het dagboek van Anne Frank' hun eerste volledige doorloop in het decor.

 

Allerlaatste extra voorstellingen!

Wegens de succesvolle verkoop van onze voorstelling "Het dagboek van Anne Frank" komen er nóg twee extra voorstellingen bij: op zaterdag 23 december 2017 om 14.00u en op woensdag 3 januari 2018 om 20.00u. Dit zijn de allerlaatste extra voorstellingen. Uiteraard kunt u ook voor deze voorstellingen uw Jumbo vouchers inwisselen! Bestel snel uw tickets op www.deruchte.nl.

 

CD Soundtrack 'Anne Frank' bestellen

Ter gelegenheid van onze voorstelling “Het dagboek van Anne Frank”, presenteren wij onze cd met de soundtrack ‘Anne Frank’! Deze soundtrack wordt gezongen door onze hoofdrolspeelster Diede van den Heuvel en Hans van Seggelen. U kunt een cd voor slechts €5,- bestellen door een mailtje te sturen naar het secretariaat; secretaris@toneelvereniging-crescendo.nl.
Pas na een bevestiging op uw mail, is de reservering akkoord en krijgt u meer informatie over het betalen en ontvangen van de cd.

Extra matineevoorstellingen!

Wegens de succesvolle verkoop van onze voorstelling "Het dagboek van Anne Frank" kunnen wij met trots melden dat er extra matineevoorstellingen komen op zaterdag 30 december 2017 en zaterdag 6 januari 2018. Aanvang van beide voorstellingen is 14.00u. U kunt uiteraard ook voor deze voorstellingen uw Jumbo vouchers inwisselen. Bestel snel uw tickets op www.deruchte.nl. 

Ook is onze poster inmiddels aangepast: Bezoek Anne Frank huis in Amsterdam

Op 25 juni bezochten wij met de cast en crew van onze productie ‘Het dagboek van Anne Frank’ het Achterhuis in Amsterdam. Wij hadden daar een rondleiding en informatieve bijeenkomst. 
Eerste winnaar replica dagboekje Anne Frank

Vandaag reikte Diede van den Heuvel samen met Harrie Welten van Jumbo Someren, namens Toneelvereniging Crescendo, het eerste gewonnen replica dagboekje van Anne Frank uit aan de winnares.

Ook kans maken op een dagboekje? Bij elke 75 verkochte kaartjes via de Jumbo voucheractie wordt één replica van het dagboek van Anne Frank verloot!

Eerste prijswinnaar bekend!

Er zijn al meer dan 400 kaartjes gereserveerd voor onze voorstelling “Het dagboek van Anne Frank”, waarvan meer dan 100 Jumbo kaartjes. Dus maken wij deze week aan een prijswinnaar bekend dat hij of zij een replica van het dagboekje heeft gewonnen!
(bij elke 75 verkochte kaartjes via de Jumbo voucheractie wordt één replica van het dagboek van Anne Frank verloot)
Jumbo Spaaractie

Vanaf woensdag 17 mei kunt u sparen bij Jumbo Someren voor 50% korting op uw toegangskaartje van "Het dagboek van Anne Frank". Lees verder voor de spelregels;Jubilarissen Crescendo

Tijdens de feestelijke jaarvergadering van toneelvereniging Crescendo uit Someren op vrijdag 21 april 2017 werden zes jubilarissen gehuldigd en in de bloemetjes gezet als dank voor hun inzet voor de vereniging: Tonny Schmitz (65 jaar lidmaatschap), Katelijne Deerns (25 jaar lidmaatschap), Harry Bakermans jr (25 jaar lidmaatschap), Ingrid van der Lubbe (12,5 jaar lidmaatschap), Nico van Mierlo (12,5 jaar lidmaatschap) en Niels Stienen (12,5 jaar lidmaatschap).Crescendo en de Speledonckers werken samen bij Rabobank Clubkascampagne

Al een aantal jaren organiseert Rabobank Peelland Zuid de Rabobank Clubkas Campagne om de verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Dit jaar krijgen leden van de Rabobank vijf unieke stemmen. Voorheen was het zo dat je meerdere keren op één vereniging mocht stemmen, dat is dit jaar niet het geval. Aan elke vereniging, kun je slechts één stem geven.

Kick-off

Gister, 26 maart, hadden we de officiële kick-off van ''Het dagboek van Anne Frank'' en presenteerden wij onder andere onze poster.


Lees verder voor de foto's.


Het dagboek van Anne Frank.

Zet nu alvast in uw Agenda. Over 50 weken de première van Het dagboek van Anne Frank in SCC De Ruchte!